Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ενημέρωση για τον σιδηρόδρομο

@Για την προσυμβατική διαδικασία δύο κομβικών έργων, ενημερώθηκε χθες από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις υποδομές, Γιώργο Καραγιάννη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστο Βίνη, η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αφορούσε το έργο της Β΄ φάσης ανάπτυξης του Σ.Σ. Αθηνών και του έργου της εγκατάστασης συστήματος ηλεκτροκίνησης στη νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη.

Πολύ καλά έκαναν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ενημέρωσαν τη Βουλή για τα δύο αυτά κομβικά έργα. Δεν βρήκαν όμως λίγο χρόνο όλο αυτό το διάστημα για να βγάλουν μια ανακοίνωση με δύο λέξεις για να ενημερώσουν τους πολίτες της Λαμίας και της Φθιώτιδας για τον σιδηροδρομικό αποκλεισμό της περιοχής από τις υπηρεσίες του Λευκού Βέλους;

Να εξηγήσουν τους λόγους που αποφασίστηκε το γρήγορο τρένο να μην σταματά στο ΣΣ Λιανοκλαδείου. Σιωπή και από το υπουργείο Υποδομών αλλά και από τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ειλικρινά μας εκπλήσσει ο “σεβασμός” που δείχνουν στην ενημέρωση του πολίτη.