Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Επιχείρηση Αστυνομίας, ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΥΑΛ στον οικισμό Ρομά της Ανθήλης

Σε μια ακόμη επιχείρηση για παράνομες συνδέσεις ρεύματος και νερού, προχώρησε η Αστυνομία με συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΥΑΛ το πρωί της Παρασκευής (14/2), στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη του Δήμου Λαμιέων.  

Παρουσία της αστυνομικής δύναμης, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΥΑΛ, προχώρησαν στο ξήλωμα παράνομων δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

Ωστόσο, αργότερα, αφού είχε λήξει η παραπάνω επιχείρηση, επικράτησε ένταση στην πλατεία της Ανθήλης ανάμεσα σε ένα ρομά και κατοίκους του χωριού οι οποίοι κατήγγειλαν μάλιστα κινήθηκε εναντίον τους με το αυτοκίνητό του, ωστόσο πρόλαβαν να αντιδράσουν και να τον αποφύγουν.

Μετά το πιο πάνω συμβάν, κατατέθηκαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές και συνελήφθησαν δύο άτομα.

 

    

 

Ελλάδα

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness