Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξ... άρσεις!!! Άρχισαν τα όργανα

@ Άρχισαν από τώρα τα όργανα στην Περιφέρεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο “Λαμιακό Τύπο” ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δεν έκρυψε την πρόθεσή του να διεκδικήσει και μια δεύτερη τετραετία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ωστόσο είχε πει σε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι για τις εκλογές θα ξαναμιλήσουμε το 2023, σε ένα χρόνο από σήμερα δηλαδή.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα όμως, έχω την εντύπωση ότι θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων ο Περιφερειάρχης να μιλήσει πολύ νωρίτερα για τις εκλογές, δεδομένου ότι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος επιλέγει τη στρατηγική της πρόκλησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χθες με ανάρτησή του επιχειρώντας έναν συνολικό απολογισμό του έργου της Περιφέρειας τα τελευταία χρόνια, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για μια “θλιβερή ιστορία αποτυχίας “. Δεν είναι δυνατόν, εκτιμώ, να μείνουν αναπάντητες τέτοιες προκλητικές τοποθετήσεις.

Βαριές κουβέντες. ..


@ Αλλά φυσικά δεν ήταν η μοναδική κριτική που έκανε ο Κώστας Μαρκόπουλος στην σημερινή περιφερειακή αρχή. Στο πολύ αιχμηρό σχολιό του κάνει λόγο για ένα "σύστημα" που κατευθύνει, όπως γράφει, τον ελλιπή και αναποτελεσματικό μηχανισμό της Περιφέρειας Στερεάς. “Ένα σύστημα που αποτελείται από έναν μεγάλο "προστάτη" και από μια ομάδα από μικρά και μεγάλα συμφέροντα που κάνουν πάρτυ”.

Βαριές κουβέντες με το καλημέρα. Άραγε ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του δεν θα αισθανθούν την ανάγκη να απαντήσουν ;

 

 

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου Ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης για πλαστικά μπουκάλια pvc. Tο τέλος θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness