Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρτίνου

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρτίνου» που έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στις 20:30 στην Πλατεία Βάσσου Μαυροβουνιώτη στο Μαρτίνο του Δήμου Λοκρών. Το Φεστιβάλ συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λοκρών και η Κοινότητα Μαρτίνου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος «Το Μαρτίνο».

Συμμετείχαν τα χορευτικά: του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λάρυμνας, της Ομάδας Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, του Χορευτικού – Πολιτιστικού και Μουσικού Συλλόγου «Το Αντάμωμα» του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και του Πολιτιστικού και Χορευτικού Συλλόγου «Το Μαρτίνο». Τα χορευτικά συνόδευσε η Ορχήστρα του Δημήτρη Κώτσικα με την Αντριάνα Μόκα στο δημοτικό τραγούδι.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου. Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιωάννης Μπονόβας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Καλλής, κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.  

Φωτογραφίες

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness