Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Φρούριο το Εφετείο Λαμίας!

@Αναστάτωση στο κυκλοφοριακό της πόλης με την συνακόλουθη ταλαιπωρία των οδηγών προκάλεσε χθες στη Λαμία η υπόθεση του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη . Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει με κάγκελα και κόκκινες κορδέλες την κεντρική αρτηρία στην είσοδο της πόλης με το Εφετείο Λαμίας να θυμίζει φρούριο  ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εφετών για την αποφυλάκιση ή για την επ’ αόριστον κράτηση, του έγκλειστου στις Φυλακές Μαλανδρίνου  Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος είναι απεργός πείνας από τις 23 Μαΐου.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονταν εξω απο το Εφετείο Λαμίας , ενω πάνοπλοι αστυνομικοί περιφρουρούσαν και το χώρο του δικαστικού μεγάρου Λαμίας στην οδό Καποδιστρίου , ενω ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν  αναπτυχθεί και σε όλη την πόλη της Λαμίας .Λόγω της συγκέντρωσης  που είχαν προγραμματίσει ομάδα αναρχικών για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας , με εντολή της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας  από τις 10:00’ το πρωί, ισχυσε  απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Γεωργίου Γεννηματά στη Λαμία και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση Φούντα έως τον κόμβο Έκθεσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με την   κυκλοφορία των οχημάτων για την είσοδο και έξοδο στην πόλη της Λαμίας, να διεξάγεται μέσω των κόμβων Σερδάρη και Ξηριώτισσας. Με σκοπό οπως αναφερόταν στην ανακοίνωση ''την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος''. 

Στο Συμβούλιο Εφετών Λαμίας θα κρινόταν η τύχη του απεργού πείνας επι 64 ημέρες αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη, του αποκαλούμενου τοξοβόλου του Συντάγματος και του μακροβιότερου κρατούμενου των ελληνικών φυλακών που είχαν κατηγορηθεί για σχετικά αδικήματα.

 

 

    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness