Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Χιόνι επεσε και μέσα στην πόλη της Λαμίας -Με αλυσίδες η κυκλοφορία στη Ράχη Τυμφρηστού

Χιονίζει απο τα ξημερώματα μέσα στην πόλη της Λαμίας  , ενω εντονη χιονόπτωση σημειώνεται και στα χωριά του Δήμου .

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η Αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από την 30η χ/θ έως την 45η χ/θ, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

 Επιπλέον, η κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 12η χ/θ της Επαρχιακή Οδού Αράχοβας – Επταλόφου και από τη διασταύρωση της προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια).

 

Στο νομό  Ευρυτανίας η  κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων την Εθνική Οδό Καρπενησίου – Λαμίας, από την 6η χ/θ έως την 8η χ/θ.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness