Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

   

Και πάλι σε προληπτική καραντίνα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών !

 

Σε νέα προληπτική αυτοαπομόνωση τέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών μετά την επαφή του με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου που βρέθηκε θετικός στον covid-19. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου  ενημέρωσε  τηλεφωνικώς τον Σεβασμιώτατο ότι βρέθηκε θετικός στον Covid19 .Με τον κ. Οικονόμου , ο Μητροπολίτης είχε συναντηθεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών κατα την επίσκεψη του υφυπουργού στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο .

Πριν από λίγες ημέρες, μόλις είχε λήξει η προληπτική περίοδος αυτοαπομόνωσης στην οποία είχε τεθεί εκουσίως λόγω της επαφής του με τον  Αντιπεριφερειάρχη Θανάση  Καρακάντζα, είχαμε συναντηθεί

Ο Μητροπολίτης εχει ηδη υποβληθεί  σε διαδοχικά διαγνωστικά τεστ, τα οποία βγήκαν ολα αρνητικά .

Παρ' ολα αυτά , μένοντας συνεπής στην δέσμευσή του για τήρηση από μέρους του των υγειονομικών πρωτοκόλλων και σε συνεννόηση με τον  Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος Αγάλο Φωτόπουλο  τέθηκε  και πάλι, εκουσίως, σε ολιγοήμερη προληπτική αυτοαπομόνωση μέχρι να γίνει και το τελευταίο προβλεπόμενο επαναληπτικό μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού RT-PCR.

Σε περίπτωση  που ο Μητροπολίτης παραμείνει  αρνητικός όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως στο επαναληπτικό μοριακό τεστ, τότε θα επανέλθει  κανονικά  στο πρόγραμμά του .