Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Kραυγή αγωνίας των γιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας για την υποστελέχωση

Κραυγή αγωνίας για το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λαμίας από τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι καλούν τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν τα δέοντα για την ενίσχυση του τομέα της υγείας στο νομό.  

Οι γιατροί, στην ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο ακόμη και αδυναμία της καθημερινής εφημεριακής κάλυψης αρκετών κλινικών, η οποία δημιουργεί προβλήματα και στη νοσηλεία των νοσηλευομένων ασθενών των κλινικών αυτών.

Σύμφωνα με την Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών “δεν εφημερεύουν καθημερινά γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κλινικών λόγω υποστελέχωσης (πνευμονολόγοι, νευρολόγοι, ουρολόγοι, ΩΡΛ, νευροχειρουργοί, οφθαλμίατροι, ογκολόγοι, νεφρολόγοι, γαστρεντερολόγοι), άρα είναι προφανές ότι τα περιστατικά αυτά για να τα αντιμετωπίσει ο κατάλληλος γιατρός ή θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη ημέρα ή αν είναι εξαιρετικά επείγοντα θα διακομισθούν.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου.

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness