Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θετικός στον κορωνοιό ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Αργύρης -Νοσηλεύεται στο Πέτρινο του Νοσοκομείου Λαμίας

Το 4ο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, αποδεικνύεται και το πιο σφοδρό και στη Λαμία όπως και στο Νομό Φθιώτιδας γενικότερα, με καθημερινές νοσήσεις και με τον αριθμό των κρουσμάτων να είναι σταθερά υψηλός. 

Ανάμεσα στις τελευταίες νοσήσεις, συναντάμε και την περίπτωση ενός Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λαμιέων ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής (26/11) χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο πέτρινο κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Θανάση Αργύρη , ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό .

Ο Αντιδήμαρχος , νόσησε από τον κορωνοϊό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στο "πέτρινο" λόγω του ότι είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, χαμηλό οξυγόνο. Ωστόσο η κατάσταση  της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο . Ο Αντιδήμαρχος είναι πλήρως εμβολιασμένος .

Στο μεταξύ η κινητικότητα του ιού εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στην πόλη της Λαμίας , καθώς τις δύο τελευταίες εβδομάδες καταφράφεται διψήφιος αριθμός κρουσμάτων . Στους σημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους εντοπίστηκαν 43 συμπολίτες μας να εχουν μολυνθεί απο τον κορωνοιό . Οι ελεγχοι εγιναν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων ) και σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε 862 δειγματοληψίες βρέθηκαν 43 θετικά . Τα 22 αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα , 19 είναι ανεμβολίαστα και 24 εμβολιασμένα , ενω 10 είναι μαθητές .

 

 

    

randomness