Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μαζική και με παλμό η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας στην Πλατεία Διάκου

Μια απεργιακή συγκέντρωση  που θύμισε τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό  με τις πλατείες γεμάτες απο εργαζόμενους που διεκδικούσαν τα δικαιωματά τους , πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πλατεία Διάκου απο το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας .    Την ωρα που ολοκληρώνονταν   η συζήτηση στη Βουλή και ξεκινούσε η ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο  ,το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας απαντούσε  με μια δυναμική απεργιακή συγκέντρωση  , στέλνοντας  ενα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και ζητώντας  την απόσυρση του αντεργατικού νόμου. 

Η σημερινή  κινητοποίηση της Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Ε.Φ, κατα κοινή ομολογία ηταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων και χαρακτηρίστηκε απο τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων αλλά και  εκπροσώπων σωματείων , επιμελητηρίων και τοπικών φορέων .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας Σοφία Ανεστοπούλου δεν εκρυψε την ικανοποιησή της για την ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα του συνδικαλιστικού κινήματος και απο το βήμα της συγκέντρωσης εστειλε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζόμενους , τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι ''σήμερα δίνουμε δυναμικό παρόν αγωνιζόμενοι ενάντια στην λιτότητα, στην ανεργία στην υπερφορολόγηση στην καταπάτηση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

''Οι μεγάλες νίκες της εργατικής τάξης , είπε η Σοφία Ανεστοπούλου , κατακτήθηκαν στις πιο δύσκολες ιστορικές περιόδους.

''Με αυτήν την ιστορική αλήθεια καλούμαστε να αναμετρηθούμε και να φανούμε αντάξιοι. Με ενότητα καλούμαστε τώρα συλλογικά….. να δώσουμε σκληρή μάχη να ανακόψουμε τον αντιδραστικό και συντηρητικό κυβερνητικό κατήφορο και να δώσουμε ελπίδα και όραμα για νέες κατακτήσεις''.