Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Mε θρησκευτικη ευλαβεια η εορτη στη μνημη του Αγιου Τρυφωνα στη Λαμια

Τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνος του Θαυματουργού, γιόρτασαν με κατάνυξη στην πόλη της Λαμίας οι πιστοί, με επίκεντρο του εορτασμού το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου, στη Νέα Άμπλιανη, το οποίο ανήγειραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αμπελουργών Νομού Φθιώτιδος. 

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου (31/1) με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον οποίο παρέστη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αμπελουργών, με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Κάλλο, ενώ το "παρών"  στο "Μυστικό Δείπνο" που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/1) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού, έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Γιώργος Σγάγιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, Μάκης Πρέντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, Δημήρης Κατσούρας, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Φώτης Τσιριγκούλης, ο ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού "LAMIA FM1", Απόστολος Έλληνας μετά της συζύγου του, ο εκδότης του "Λαμιακού Τύπου", Σπύρος Ρίζος και αρκετός κόσμος ακόμη, με τον καθηγητή και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Βαγγέλη Στεφανή, να προσφωνεί τους επίσημους καλεσμένους.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το πρωί της Κυριακής (1/2) με τη Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών ενώ μοιράστηκε και Αγιασμός.

 

Εκτεντέστερο ρεπορτάζ στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (3/2)

 

 

Φωτογραφίες

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness