Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με τους Δημάρχους Μακρακώμης και Αμφίκλειας-Ελάτειας συναντήθηκε στη Σπερχειάδα ο Στέλιος Πέτσας

Συνάντηση με τον  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών  Στέλιο Πέτσα είχαν  στο Δημαρχείο Σπερχειάδας οι  Δήμαρχοι Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και η Δήμαρχος Αμφίκλειας -Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή .
Κύριο θέμα συζήτησης στη  συνάντηση των αυτοδιοικητικών  ήταν η εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του Covid-19 στους Δήμους . Δυστυχώς, τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη την επικράτεια είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να χτίσουμε τείχος ανοσίας το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown!
 
 
 
 
 
 
 
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι  καθημερινά αλλά και την αναγκαιότητα έκτακτων χρηματοδοτήσεων ενίσχυσης λόγω των ζητημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας!
 
 
 
 
 
 
 
 
Επίσης συζητήθηκε  εκτενώς και η  πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", στο οποίο έχουν  υποβάλει προτάσεις για χρηματοδότηση ολοι οι Δήμοι της Φθιώτιδας . Ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε  ότι, μέχρι τέλος του 2021, θα έχουν εγκριθεί στο σύνολό τους οι προτάσεις των Δήμων ! Οπως είπε στόχος του είναι η γρήγορη υλοποίηση των έργων  που θα οδηγήσουν  τους Δήμους  στην ανάπτυξη!

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων