Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

“Μπάι πας” στα προβλήματα των Νοσοκομείων της Στερεάς

Στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία) θα συνέλθει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10 το πρωί το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και ο απολογισμός των συμμετοχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις Επιχειρηματικές Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού καθώς και αλλες δράσεις επιχειρηματικότητας.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει και ο ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα Όργανα της Εταιρείας “Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α” με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, ενώ αναμένεται να γίνει και συζήτηση για τα προβλήματα των Νοσοκομείων στην Περιφέρεια Στερεάς.

Το θέμα των ελλείψεων στα Νοσοκομεία και ειδικότερα στο Νοσοκομείο Λαμίας είχε τεθεί με επιτακτικό τρόπο στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, με περιφερειακούς συμβούλους να απευθύνουν δραματική έκκληση προς όλους τους αρμόδιους για την διόγκωση των προβλημάτων στο σύστημα υγείας και να ζητούν την άμεση παρέμβαση του υπουργείου για να ενισχυθούν οι κλινικές με εξειδικευμένους γιατρούς και να αποφευχθεί η περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης με τη δημόσια υγεία στο νομό Φθιώτιδας.