Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Δήμος Δομοκού τίμησε τη μνήμη του αειμνήστου Ιωάννη Γραβάνη

 
Με τη συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο χαμό του, το δημοτικό στάδιο του Δομοκού ονομάστηκε σε «Ι. Αθ.Γραββάνης».
 
Στο στάδιο του Δομοκού τελέστηκε αγιασμός και αποκαλυπτήρια της επιγραφής με το όνομα του.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια του Ιωάννη Γραβάνη, ο Βουλευτής του Σύριζα Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας Σπύρος Λάμπου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντρέας Καλαμπαλίκης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτριος Κατσούρας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού Κωνσταντίνα Μητσοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Λελεντζής Γεώργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δομοκού και η πρόεδρος του Αχιλλέα Δομοκού Μυρσίνη Μασιάλα. Το Δήμο Νέας Σμύρνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσιάπης, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και του Προέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρη Μισαηλίδη.
 
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας των παλαίμαχων του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους του Αχιλλέα στην μνήμη του Ιωάννη Γραββάνη στον οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος Λελεντζής Γεώργιος.
 
Ο αείμνηστος Ιωάννης Γραββάνης γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στον Δομοκό παίζοντας στον Αχιλλέα Δομοκού και εν συνεχεία έπαιξε στην ομάδα του Πανιωνίου αλλά και στην Εθνικής Ελλάδος.
 
Στην Α΄ Εθνική συμπλήρωσε 275 συμμετοχές και πέτυχε 14 γκολ. Φόρεσε τρεις φορές την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας το 1982, ενώ κατέγραψε συνολικά 25 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και της Εθνικής Ερασιτεχνικής το 1977.
 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
 
Φωτογραφίες