Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οριστικό : Εκλογές το Σεπτέμβριο του 2021 !

 

Πρόωρες κάλπες το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στήνει το Μαξίμου για να προλάβει τις εξελίξεις στην οικονομία . Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει και να διαψεύσει ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πρόωρη προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, τόσο παρασκηνιακά ο μηχανισμός της Πειραιώς και του Μεγάρου Μαξίμου ετοιμάζεται να στήσει κάλπες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ''ΛΤ'' ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές για να ξεπεράσει το σκόπελο της απλής αναλογικής και σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση να εξασφαλίσει εναν καθαρό ορίζοντα διακυβέρνησης μέχρι το 2025 . Μάλιστα οι ιδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι εχει ζητήσει απο τους συνεργάτες του μέσαστο καλοκαίρι να ετοιμάσουν και τα ψηφοδέλτια για ολες τις εκλογικές περιφέρειες .

Οι επιτελείς του πρωθυπουργού γνωρίζουν ότι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να ανανεώσουν την εντολή, καθώς τα στοιχεία που διαθέτουν δείχνουν ότι περνάμε σε μια δύδκολη  περίοδο οικονομικής ύφεσης και συνάμα επικίνδυνης φάσης όσον αφορά τα εθνικά θέματα.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness