Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περισσότερα λουλούδια στα σχολεία και άμμο αντί για τσιμέντο στο προαύλιο ζήτησαν οι μικροί μαθητές από την υπουργό Παιδείας!

«Περισσότερα λουλούδια στα σχολεία και άμμο αντί τσιμέντο στα προαύλια για να μην χτυπάνε όταν παίζουν στα διαλείμματα ήταν μερικά από τα αιτήματα των μικρών μαθητών των σχολείων που επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (11/5) η Υπουργός Παιδείας κατά την διάρκεια της περιοδείας της στην Λαμία.  

Η ίδια η υπουργός σημειώνει σε ανάρτησή της:

«Δίπλα στους μαθητές μας, δίπλα στους εκπαιδευτικούς μας. Δεύτερη μέρα σήμερα επαναλειτουργίας των σχολείων μας, και είχα τη χαρά να βρεθώ σε δημοτικά και γυμνάσια της Φθιώτιδας μαζί με τις Διευθύντριες Εκπαίδευσης, Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά και Δήμητρα Τσιάκα, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Μπενιάτα και τον Δήμαρχο Ευθύμη Καραΐσκο. Τα χαμόγελα των παιδιών φαίνονταν στα μάτια τους παρά τις μάσκες, ο ενθουσιασμός τους που ξαναβρήκαν τους φίλους τους και τους δασκάλους και καθηγητές τους έκδηλος!

Ανάμεσα στα «αιτήματα» των παιδιών: να υπάρχει άμμος αντί για τσιμέντο στο προαύλιο για να πέφτουν «πιο μαλακά» όταν παίζουν, να μπουν περισσότερα λουλούδια στα σχολεία, να βγάλουμε τις μάσκες το συντομότερο!

Με τους εκπαιδευτικούς μας συζητήσαμε για την τηλεκπαίδευση, για τον προγραμματισμό των επόμενων εβδομάδων, για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, για αλλαγές που δρομολογούμε στα σχολεία στην κατεύθυνση μεγαλύτερης ελευθερίας και αυτονομίας των εκπαιδευτικών και των σχολείων μας...».

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness