Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών στη Φθιώτιδα

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα περισσότερα σχολεία στη Φθιώτιδα λόγω του δριμύ ψύχους και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στους Δήμους που επληξε η κακοκαιρία. Έτσι όλες οι σχολικές Μονάδες στους Δήμους Δομοκού, Καμένων Βούρλων, Αμφίκλειας - Ελάτειας, στον Δήμο Λοκρών, Στυλίδας και Μακρακώμης δεν θα λειτουργήσουν.
Σε ό,τι αφορά τις σχολικές μονάδες των Εχιναίων και Στυλίδας του Δήμου Στυλίδας τα μαθήματα θα ξεκινήσουν ορίζεται στις 9 πμ και στις 10.00 η έναρξη των σχολείων στο Δήμο Μακρακώμης.
Τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Δομοκού, έως Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω παγετού και συνθηκών κορωνοϊού που επικρατούν στην περιοχή αποφάσισε ο Δήμαρχος Δομοκού.
Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των παιδικών σταθμών καθώς και των δομών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου έως την Παρασκευή 28-1-2022 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας μαθητών, γονέων, διδακτικού και λοιπού προσωπικού.
Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Δήμο εξαιτίας της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ», και της πρόβλεψης της ΕΜΥ για παγετό τις αμέσως επόμενες ημέρες αποφάσισε οι σχολικές μονάδας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, να παραμείνουν κλειστές έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.
Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, Βιργινίας Στεργίου, έως και την Παρασκευή 28-01-2022 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δ.Ε. Πελασγίας θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έκτακτων συνθηκών (ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια των μαθητών.
Επιπλέον, αποφασίστηκε η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων έως και την Παρασκευή 28-01-2022 στις σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Στυλίδας και Δ.Ε. Εχιναίων, με ώρα προσέλευσης 9:00 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.
Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών με απόφαση του Δημάρχου Λοκρών Αθανάσιου Ζεκεντέ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Λοκρών έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον, τις ίδιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων