Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πραγματικός σκουπιδότοπος η Ταράτσα Λαμίας

Τα αγρια χόρτα είχαν μετατρέψει την περιοχή της Ταράτσας στη Λαμία σε πραγματική ζούγκλα.
Ευτυχώς μεσολάβησε η μεγάλη γιορτή της Αγίας Παρασκευής και στο Κοιμητήριο της εκκλησίας που είναι αφιερωμένη στη Μεγαλομάρτυρα, βρέθηκε συνεργείο καθαριότητας του Δήμου και μάζεψε τη σαβούρα που είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή της Ταράτσας.
Οπως πληροφορούμαστε δούλευαν μέρες για να καθαρίσουν και να ευπρεπίσουν το χώρο. Και να σκεφθείτε πως πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο νεκροταφείο του Δήμου και η εικόνα εγκατάλειψης απαιτούσε πάρα πολλές ημέρες εργασίας.
Ενδεικτικά για να καταλάβουμε το μέγεθος της προσπάθειας απο την Υπηρεσία Καθαριότητας, ο Δήμος μας δίνει και σε αριθμούς το σκουπιδαριό που πετάχτηκε. Εχουμε και λέμε λοιπόν:
(35,780) τόνοι μπάζα
(16,800 )τόνοι κλαδέματα
(10) μεγάλα ξερά δέντρα
Σακούλες και κάδοι σκουπιδιών…. αμέτρητες!
Μόνο στη χθεσινή παρέμβαση χρειάστηκαν δύο απορριμματοφόρα για να μπορέσουν να πάρουν όλα τα σκουπίδια!
Το συγκεκριμένο Νεκροταφείο επειδή έχει ένα ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς (δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στο Δήμο) ήθελε και ιδιαίτερη συνεννόηση και συνεργασία για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο τελικός χρήστης είναι ο δημότης Λαμιέων και οι εκατοντάδες γενικά πιστοί που το επισκέπτονται λόγω της ιστορικής εκκλησίας

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness