Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

"Πρώτα η Λαμία" ο συνδυασμός του Παναγιώτη Ιακωβή !

Την επίσημη κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, προαναγγέλλει με την ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του ο συμπολίτης μας γιατρός, Παναγιώτης Ιάκωβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Ιάκωβης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του τις επόμενες ημέρες, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι το όνομα του συνδυασμού θα είναι "Πρώτα η Λαμία" !

 

Ο Συνδυασμός του Παναγιώτη Ιακωβή δημιούργησε και σελίδα στο facebook με το λογότυπο του συνδυασμού το γράμμα ''λ''.
Κατά τη γνώμη μου, οι Δημοτικές Ομάδες οφείλουν να συγκροτούνται στη βάση κοινού Προγράμματος και Αρχών για την πρόοδο της πόλης.

 

Στη σελίδα του υποψήφιου συνδυασμού υπάρχει και δήλωση του Παναγιώτη Ιακωβή η οποία αναφέρει τα εξής :
''Η "προσωπική" μας ατζέντα οφείλει να υποτάσσεται στο κοινό καλό .

 

Οι Πολίτες της Λαμίας θα ήθελαν να γνωρίζουν με Διαφάνεια και σαφήνεια τι συμβαίνει πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, αφού η ψήφος τους δεν δίνεται εν λευκώ, αλλά στη βάση κοινωνικής λογοδοσίας.

 

Η μετατροπή της διοίκησης της Λαμίας σε "σκοτεινό κουτί" για τον φορολογούμενο και Ενεργό Πολίτη, όπου λαμβάνονται αποφάσεις παρά και χωρίς την συγκατάθεσή του, αποτελεί ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την πλήρη κατάπτωση της πόλης μας.

 

Η δική μας ομάδα συγκροτείται προγραμματικά και στη βάση κοινών πεποιθήσεων για το καλό της λαϊκής οικογένειας και της Λαμίας. Έχουμε υποτάξει τις προσωπικές μας διαδρομές στο συμφέρον της πόλης''.

 

 

 

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...