Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στερνό αντίο στον Ηλία Παπαδήμα από συγγενείς και φίλους

Θλίψη στη Λαμία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας πολιτικού μηχανικού Ηλία Παπαδήμα. Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν χθες το στερνό αντίο σε έναν άνθρωπο που διακρίθηκε για την ευγένειά του και το ήθος του.
Ο Ηλίας Παπαδήμας, γιος του πρώην Δημάρχου Λαμιέων, Λάμπρου Παπαδήμα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών, σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Ηλίας Παπαδήμας ήταν ένας σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός οικογενειάρχης, ένας ευγενικός άνθρωπος και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών. Ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος και Δημήτρης Κυρίτσης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Ηλίας Σανίδας και πολλοί φίλοι. Καλό ταξίδι Ηλία.

 

 

    

randomness