Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στην Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος

Στο  Λιανοκλάδι  βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος με τους συνεργάτες του συνεχίζοντας το οδοιπορικό του στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Λαμιέων . Είχε  συναντήσεις με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και με δημότες .

Ο Δήμαρχος  άκουσε τα προβλήματα των  κοινοταρχών  για  τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και θα υλοποιηθούν σε μια περιοχή που επλήγη απο την θεομηνία του Ιανού . 

Με την επίσκεψη στην Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου   , ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος  των επαφών  του Δημάρχου στις Τοπικες Κοινότητες του Δήμου  . 

''Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Λιανοκλάδι από τις καθημερινές επισκέψεις και επαφές με κατοίκους των κοινοτήτων του Δήμου μας.
 
Μια περιοχή-σταθμός, για τη Λαμία, όπου της πρέπει η δέουσα προσοχή από το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης των περιαστικών μας περιοχών.
 
Μια περιοχή που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από τον «Ιανό» και επουλώνει σιγά-σιγά τις πληγές της.
 
Το Λιανοκλάδι το οποίο είναι πολλές φορές «η πρώτη εικόνα» για τον ταξιδευτή που φτάνει έστω και περαστικός από τον Δήμο μας τόσο οδικώς όσο και σιδηροδρομικώς, ίσως είναι από τα πρώτα σημεία που από σταθμός, οφείλουμε να μεταμορφώσουμε σταδιακά σε … προορισμό !
 
Γι’ αυτό και οι συνεχείς επαφές με τους κατοίκους του προσανατολίζονται πάντα προς την κατεύθυνση της αλλαγής, της βελτίωσης και της «μεταμόρφωσης».
 
Δεν είναι πάντα τα προβλήματα τα οποία μας καθοδηγούν στην επίλυση τους. Είναι η συνολική αντιμετώπιση μιας περιοχής που αναζητά ριζικές και μόνιμες αναδιαρθρώσεις σε μια εποχή, όπου η ανάπτυξη δεν είναι ευχολόγιο αλλά αναγκαιότητα''.