Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Στις κάλπες οι Δικηγόροι της Λαμίας

Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι της Λαμίας, μιας και το διήμερο 28-29 Νοεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (28/11) όλα κυλούσαν ομαλά και οι δικηγόροι κατέφθαναν στο Δικαστικό Μέγαρο της φθιωτικής πρωτεύουσας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος όπως σημείωσε πως σε αυτές τις εκλογές αφήνει στην άκρη το αξίωμά του ως Δήμαρχος και βρίσκεται στην κάλπη για να ασκήσει και αυτός σαν δικηγόρος το εκλογικό του δικαίωμα. Εκτός του Δημάρχου Λαμιέων, στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Λαμιέων, Πάνος Φώσκολος όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, Γιώργος Κυροδήμος που επίσης είναι δικηγόροι.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (30/11)

 

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness