Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στις πυρόπληκτες περιοχές βρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Tις πληγείσες, από την φωτιά, περιοχές της Φωκίδας  επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον τομεάρχη Προστασία του Πολίτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστο Σπίρτζη.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:

Πριν δέκα χρόνια καταστράφηκαν 60.000 δέντρα, τώρα από ότι με ενημερώνουν οι κάτοικοι έχουν καταστραφεί περισσότερο από 90.000 ελαιόδεντρα.

Και η τοπική κοινωνία και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να πιέσουμε ώστε να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματική αξία της καταστροφής που τους βρήκε.

Ελπίζω να μη ζήσουν οι άνθρωποι την αντιμετώπιση που είχαν πέρσι από την κυβέρνηση οι κάτοικοι της Εύβοιας και της Ηλείας oι οποίοι έχασαν τον παραγωγικό ιστό των περιοχών τους και το μεροκάματό τους και εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Δεν είχαμε για μια ακόμη φορά, όπως και πέρσι, ούτε καλό συντονισμό ούτε άμεση ανταπόκριση. Η πυροσβεστική υπηρεσία κινείται στην προπαγανδιστική πολιτική για το που στέλνει δυνάμεις και για πόση ώρα. Σήμερα έχουμε πάλι αναζωπυρώσεις. Είναι απαράδεκτο όταν η φωτιά είχε σταματήσει επί της ουσίας. Λείπουν πάλι τα εναέρια μέσα και οι σοβαρές επίγειες δυνάμεις.

Το πρώτο που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα είναι να σταματήσει τη λεηλασία του πλούτου του ελληνικού λαού τον οποίο σπαταλά με απευθείας αναθέσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση ανέθεσε στο υπερταμείο και το ΤΑΙΠΕΔ να κάνει τους διαγωνισμούς για το μάζεμα των κλαδιών και για το καθάρισμα των οικοπέδων για να κάνουν απευθείας αναθέσεις σε "ημέτερους"».

Πηγή :Αυγή 

 

 

    

 

randomness