Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Κινητοποίηση με δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (21/9) το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας ώστε να αναδειχθεί στον μέγιστο βαθμό το πρόβλημα της υποστελέχωσης σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Βαγγέλη Οικονόμου, η προκήρυξη των 4.000 περίπου μόνιμων θέσεων για τις υγειονομικές δομές της χώρας, αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό. «Οι θέσεις που προβλέπονται για το Νοσοκομείο Λαμίας, είναι ελάχιστες μπροστά στις τεράστιες ελλείψεις» τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Με την κινητοποίηση τους αυτή, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου επιδιώκουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους υπεύθυνους φορείς (Υπουργείο Υγείας, 5η Υγειονομική Περιφέρεια, τοπικοί βουλευτές, Διοίκηση Γ.Ν. Λαμίας) για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με τα προβλήματατα που αντιμετωπίζει και τα οποία οφείλονται κυρίως σε ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Πέμπτης (22/9)

 

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness