Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συλλήψεις στο Αχλάδι Φθιώτιδας για κλοπές

Συνελήφθησαν (4) άτομα, τα οποία είχαν παραβιάσει σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αφαιρούσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του, στην περιοχή του Αχλαδίου Φθιώτιδας

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής, από σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή

 

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες, μία τσάντα πλάτης, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και διάφορα εργαλεία (κατσαβίδι, σιδηροπρίονο κ.λ.π.)

 

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Φθιώτιδας.

 Κατά την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, νωρίτερα χθες το απόγευμα, στην ίδια περιοχή, διέπραξαν ακόμη μία κλοπή από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, καθώς και μία απόπειρα κλοπής από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

 Από τους Αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση εγκληματικών ενεργειών.

 Επιπλέον, από το εσωτερικό του ανωτέρω οχήματος, κατασχέθηκαν μία τσάντα πλάτης, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και διάφορα εργαλεία (κατσαβίδι, σιδηροπρίονο κ.λ.π.).

 Επίσης, από την κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

 Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

 Οι περιπολίες αυτές θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, με στόχο την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας.