Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θήβα: Έπαθε βλάβη το Ι.Χ. τους και μετέφεραν την ηρωίνη με ταξί

Ριψοκινδύνευσαν να πέσουν σε μπλόκο με τη ηρωίνη που μετέφεραν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, που ίσως ένιωσαν πιο ασφαλείς όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε εξ αιτίας μηχανικής βλάβης σε περιοχή της Θήβας και πήραν... ταξί για να φτάσουν στον προορισμό τους!

Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς είδαν έκπληκτοι αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς να κάνουν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο! Πανικόβλητοι οι δυο επιβάτες πέταξαν από τα πίσω καθίσματα του μία συσκευασία, η οποία περιείχε το παράνομο εμπόρευμά τους. Όμως, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνησή τους, βρήκαν την συσκευασία και διαπίστωσαν ότι περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 102 γραμμαρίων.

 Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ενός το οποίο είχαν σταθμεύσει πριν επιβιβαστούν στο ταξί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

prvtothema.gr

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness