Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αντίο Δάσκαλε!

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.

Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος πολλών εκπαιδευτικών στη Λαμία, στη Φθιώτιδα και την Ελλάδα.

Αφήνει πίσω του ένα σημαντικό συγγραφικό έργο, παρακαταθήκη στις νεώτερες γενιές.

Υπάρχουν αρμοδιότεροι και ικανότεροι εμού για να μιλήσουν για το έργο του Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου. Εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Τριαντάφυλλο Παπαναγιώτου.

Σε κέρδιζε απο τις πρώτες κουβέντες που έκανες μαζί του. Με την εφημερίδα και τους εκδότες του “Λαμιακού Τύπου”, είχε μια σχέση συνεργασίας και φιλίας από τα πρώτα χρόνια της εκδοτικής προσπάθειας.

Με τον Τριαντάφυλλο Παπαναγιώτου μας συνέδεε μια οικογενειακή φιλία πολλών ετών. Μια πόρτα χώριζε τα διαμερίσματά μας, στην πολυκατοικία όπου διαμέναμε στη Λαμία.

Με την συμπεριφορά του δίδασκε ήθος, ανθρωπισμό, ευγένεια ψυχής, σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη, αξίες που τείνουν να εκλείψουν στις μέρες μας.

Θα λείψει σε πολλούς, κυρίως όμως θα λείψει στην κυρία Παναγιώτα, τη σύζυγό του, μια εξαιρετική κυρία με απεριόριστη καλοσύνη.

Αντίο Δάσκαλε, κουράγιο κυρία Παναγιώτα ...


Χρήστος Αλεξανδρής

 

    

 

Απόψεις

Του Δημήτρη Γ. ΜπράνηΠολιτικός Επιστήμων Δημοσιογράφος – Αρθρογράφος ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΗ τελευταία μόλυνση του Φυσικού Περιβάλλοντος, του Παγκόσμιου Φυσικού Περιβάλλοντος ήταν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness