Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

➥   Ο Φεβρουάριος παραδοσιακά είναι ο μήνας των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Μαζική κινητοποίηση αγροτών από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία είχαμε χθες και στη Λαμία.

Με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο δρόμο, οι αγρότες από τους δύο νομούς της Περιφέρειας έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα, στην οδό Αινιάνων.




Το μήνυμα που μετέφεραν σε όλους τους τόνους είναι ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στον αγώνα τους εάν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους, υπογραμμίζοντας πως κλιμακώνουν τον αγώνα τους, καλώντας σε συμμετοχή σε αυτόν τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλο το νομό.

Με κόρνες και συνθήματα αλλά και με φωνες διαμαρτυρίας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έστειλαν αποφασιστικό μήνυμα, συνέχισης του αγώνα τους σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους αγρότες στην Στερεά και σε όλη τη χώρα.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness