Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Λαμία: Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Τη μνήμη του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου τιμά σήμερα, 20 Οκτωβρίου, η Ελληνική Αστυνομία και η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας πραγματοποίησε τον εορτασμό με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία. 

Τη Δοξολογία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και σε αυτή, το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα παρόντες ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, εκπρόσωποι των Βουλευτών Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και η Αντιδήμαρχος, Ευαγγελία Ματσούκα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Χρυσόστομος Καρέλλης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Μπενιάτα, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας και Κωνσταντίνος Σπαλιώρας αντίστοιχα κ.α.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, ευχήθηκε στους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν υγεία και να φτάσει κάποτε η στιγμή που η Αστυνομία θα έχει απλώς το ρόλο της Τροχαίας για να ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων με τα οποία θα κινούνται ευτυχισμένοι οι άνθρωποι για να βρεθούν σε εκδηλώσεις χαράς. 

Την Ημερήσια Διαταγή της ημέρας του Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ., Δημητρίου Μάλλιου, εκφώνησε ο Αστυνόμος, Κώστας Κρέτσης.

 

 

Φωτογραφίες

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.