Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Martin Lockheed εναντίον Metropolitan Hospital

Του Συνεργάτη μας, Φοίβου Ιωσήφ

 

Πρόκειται για μάχες που δίνονται εκ του συστάδην με σθένος και αυταπάρνηση. Σώμα με σώμα, σπαθί με σπαθί. Τα διάφορα Metropolitan βγαίνουν συνεχώς χαμένα μιάς και αγωνίζονται πάντα για την μονάδα, ενώ η Lockheed θέτει εαυτόν υπεράνω φαρμάκων και ζωντανών οργανισμών. Προτιμά επιμόνως και διακαώς τα πτωματικά δείγματα προς διερεύνησιν περαιτέρω συνθηκών ύπαρξης και άλλων λειψάνων κεκαυμένων ή και πλήρως ακρωτηριασμένων. Ποτέ αρτιμελών και κυρίως υγιών.
Προσπαθεί ο καρδιοχειρουργός να κρατήσει στη ζωή έναν εμφραγματία γέροντα με αμφίβολα αποτελέσματα. Όπως το λέμε, έναν και μοναδικόν, ενώ η περίφημος κατασκευάστρια πολεμικών αεροσκαφών υπερτερώντας κατά κράτος  του νοσοκομείου  έχει την άμεση δυνατότητα να καταρρίψει αυτομάτως πέντε επιβατικά αεροσκάφη με πεντακόσιους επιβάτες έκαστον και να καταδείξει την τεχνική της υπεροχή έναντι οιουδήποτε κρατικού ή μη θεραπευτηρίου. Υπεροχή κατά κράτος και κατά έθνος.
Οι βαλβίδες και τα χειρουργικά νυστέρια βρίσκονται χρόνια πίσω από τις αποτελεσματικές βόμβες ναπάλμ εδάφους-αέρος ως και των προωθητήρων μετακαύσεως των αεροθουμένων F-35 γνωστών και ως εξολοθρευτών παντός εχθρού οιουδήποτε θρησκεύματος και πολιτικής πεποιθήσεως. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ακόμα και υγιέστατα παιδάκια της φυλής των Τούτσι και Χούτου.
Αυτά ουδεμία ανάγκη έχουν των καρδιοχειρουργών και των ορθοπεδικών. Η επιστήμη μπορεί να τα ωφελήσει μέσω βομβών, θρησκευτικών τελετών και πατριωτικών παρελάσεων. Και είναι λογικό, τι να προσφέρει σ αυτά τα φτωχά παιδιά η επιστήμη μέσω των ρομποτικών χειρουργείων μέσα στις άνυδρες πεδιάδες της Σομαλίας.
Για τον λόγο αυτόν η επιστήμη προσφέρει πολύ περισσότερα με τα υπερηχητικά αεροπλάνα αυτομάτου στοχεύσεως 50 στόχων ταυτοχρόνως. Με μία ριξιά εξαφανίζεις πενήντα χωριά, μαζί με τα παιδιά και δημιουργείς χώρους εφάμιλλους του Cape Canaveral και του κοσμοδρόμιου Baikonour. Ιδού τα αποτελέσματα της επιστήμης. Χειροπιαστά πτώματα τόσο στο Ιράκ όσο και στις φτωχογειτονιές του Ριο ντε Τζανέϊρο. Μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα, δείτε τα και μονοπτωματικά, δεν θα  μυρίζουν δα και επ άπειρον, κάποια στιγμή ξεραίνονται.
Η ανθρώπινη επιστήμη προχωρά, ποτέ δεν σταματά, ακόμη και μπροστά σε σωρούς νεκρών ανδρών τε και γυναικών.  
Οι επιστήμονες μπορεί να δίνουν ζωή σε γερόντους επεμβαίνοντας με τα νυστέρια και τις λαβίδες αλλά έχει την ίδια στιγμή και την δυνατότητα η επιστήμη να προστατεύει τις ευγενικές οσφρήσεις διά της μαζικής καύσεως των τεθνεότων αδυνάμων Αφρικανών παίδων της υποσαχάριας άνυδρης περιοχής.
Διαπιστώνουμε λοιπόν πως για τα πάντα υπάρχει φροντίδα εξ ουρανών και θαλασσίων φρεγατών αρίστης κατασκευής, όπως η Έλλη το ’40 στην Τήνο και γι αυτό τα θύματα που θρηνούμε δεν ξεπερνούν ποτέ τα πενήντα εκατομμύρια νεκρούς, όλοι οι άλλοι την βγάζουν ζάχαρη, καταζώντανοι όλοι!!
Εμπιστευθείτε την επιστήμη απ όπου κι αν προέρχεται.