Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία

Με 30 παίκτες αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει αμέσως τα φιλικά παιχνίδια του, αφού την Τετάρτη (18/7) θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ. Επίσης, θα αναμετρηθεί με την Αντβέρπ στις 22/7 και τη Ντε Χαγκ στις 28/7, ενώ στις 31 Ιουλίου θα επιστρέψει στην Αθήνα. 

Ο Γιώργος Δώνης έχει μαζί του τους εξής παίκτες: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημήτρουλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Οικονομόπουλος, Σέχου και Σιφναίος.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ