Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ευρωπαϊκό όπτιμιστ

Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποιούν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ, που διεξάγεται στη Δανία. Ο αγώνας είναι open και συμμετέχουν ιστιοπλόοι και από  Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία κι άλλες χώρες με παράδοση στην ιστιοπλοΐα.

Στα αγόρια αγωνίζονται 142 σκάφη από 41 χώρες σε τρία γκρουπ και προηγείται ο Ιάσωνας Παναγόπουλος (φωτ.). Ο αθλητής του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα του αγώνα. Στις τέσσερις ιστιοδρομίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα τερμάτισε 1, 5, 1, και 1 αντίστοιχα και  με 8 βαθμούς είναι πρώτος. 

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Στέφανος Σαμαράς του Ν.Α.Ο. Μάτι με 18 βαθμούς (1, 8, 5, 4) και στην ευρωπαϊκή κατάταξη είναι 2ος, δεδομένου ότι από πάνω του έχει τον Χ. Γκάντι από τις Η.Π.Α. με 15 βαθμούς.

Πολύ καλά πάει και ο Λεωνίδας Σέχου του Ν.Ο. Καλαμακίου ο οποίος είναι 18ος με 46 βαθμούς (20, 2, 18, 6 ), ενώ ο Ερωτόκριτιος Νικόλαος Κομιανός του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης βρίσκεται στην 23η θέση με 50 βαθμούς (16, 25, 8, 1).

Στα κορίτσια τρέχουν 111 σκάφη επίσης από 41 χώρες σε δύο γκρουπ. Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποιεί η Αθηνά Σουλιώτη του Ν.Ο.Π. 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων