Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επιστροφή στην Αθήνα η ΑΕΚ και προετοιμασία για Ολλανδία

Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα η αποστολή της ΑΕΚ, μετά από οκτώ ημέρες παραμονής στην Πορταριά, όπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Η επιστροφή συνδυάστηκε με δύο προβλήματα, αφού ο Έλντερ Λόπες υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της τελευταίας -πρωινής- προπόνησης, ενώ ο Παναγιώτης Τσιντώτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γάμπα και γυμνάστηκε ατομικά. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις στην Αθήνα. 

Αύριο Παρασκευή (25/6) οι παίκτες έχουν ρεπό και έδωσαν ραντεβού στα Σπάτα για το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ακόμα μία προπόνηση και το απόγευμα (27/57, 16:35) είναι προγραμματισμένη η πτήση για Βρυξέλλες. Από εκεί η αποστολή θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμστεντε της Ολλανδίας, όπου έως τις 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

* Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου Portaria Hotel για τις ευχάριστες συνθήκες διαμονής αυτές τις οχτώ ημέρες, τους ανθρώπους του αθλητικού κέντρου στην Πορταριά για τη φροντίδα τους, όπως και την εταιρία που ανέλαβε τη συντήρηση του γηπέδου, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που βρισκόταν συνεχώς κοντά στην κιτρινόμαυρη αποστολή και ανταποκρίθηκε σε όλες τις ανάγκες της ομάδας.          

* Ανακοινώθηκε και τυπικά η πρόσληψη του Σωτήρη Μαύρου, γιου του Θωμά, στο προπονητικό team του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Μαύρος εργαζόταν τα προηγούμενα πέντε χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ ως γυμναστής και πλέον ανήκει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας με ειδικότητα τη γυμναστική με βάρη στο γυμναστήριο των Σπάτων. Ήταν μαζί με την αποστολή στο Πήλιο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. 

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.