ΕΠΣΦ/ Α' Κατηγορία: Ήττες για Καλύβια και Μαλεσίνα, στο +8 πλέον η Αταλάντη
Την ευκαιρία να ξεφύγει με 8 βαθμούς πλέον από τους βασικούς της διώκτες στην κούρσα του πρωταθλήματος, εκμεταλλεύθηκε η Αταλάντη, η οποία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, επιβλήθηκε εύκολα του Ελατειακού με 5-0 και σε συνδυασμό με τις απώλειες της Μαλεσίνας και των Καλυβίων, κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά της από τους διώκτες της, στο επιθυμητό +8.
Κι αυτό γιατί τόσο τα Καλύβια όσο και η Μαλεσίνα, γνώρισαν ήττες στα παιχνίδια τους το Σάββατο. Συγκεκριμένα, τα Καλύβια, ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παμμωλιακό στο 87' στο γήπεδο του Μώλου, ενώ η Μαλεσίνα ηττήθηκε με 4-2 στη Λάρυμνα από την τοπική Προοδευτική στο λοκρικό ντέρμπι της αγωνιστικής.
Ήττα και για το Νέο Κρίκελλο, με 1-0 στην Κάτω Τιθορέα, από τον τοπικό Κηφισσό ενώ τη νίκη πήρε και ο Οπούντιος Μαρτίνου που επιβλήθηκε με 3-1 της Νίκης Αγίας Παρασκευής ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε και η Δάφνη Λιβανατών με 1-0 επί του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, ενώ ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου επιβλήθηκε με 2-1 της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας εντός έδρας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Νίκη Αγ. Παρασκευής-Οπούντιος Μαρτίνου 1-3
Προοδευτική Λάρυμνας-Μαλεσίνα 4-2
Αταλάντη-Ελατειακός 5-0
Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 2-1
Κεραυνός Αγ. Γεωργίου-Δάφνη Λιβανατών 0-1
Κηφισσός Κάτω Τιθορέας-Νέο Κρίκελλο 1-0
Παμμωλιακός-Καλύβια 1-0
Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (10/2)



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

