Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φαν Σιπ – «Λυπηρό αυτό που έγινε με τον Ζέκα αλλά θα το διαχειριστούμε»

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα μίλησε ο Τζον Φαν Σιπ που αναφέρθηκε και στις άλλες σημαντικές απώλειες που έχει η Εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάντως δεν χάνει την πίστη του ενόψει των δύο αναμετρήσεων με Γεωργία και Σουηδία.

Όσα είπε ο Φαν Σιπ:

Για τις επιστροφές και τους τραυματισμούς:

«Οι Πέλκας και Μασούρας γυρίζουν και είναι θετικό. Ο Γαλανόπουλος δυστυχώς έχει πρόβλημα και είναι εκτός. Είναι άσχημα τα νέα και για τον Ζέκα. Είναι λυπηρό αυτό που έγινε. Ελπίζουμε ο Ζέκα να αναρρώσει καλά και του ευχόμαστε καλή δύναμη».

Για τον Ζέκα και τις λύσεις στο κέντρο:

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης. Είναι έμπειρος. Έχει μεγάλη εμπειρία. Με τη Σουηδία ήταν κομβικός. Άλλοι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Δεν έχουμε πολλές επιλογές στο κέντρο διότι έχουμε εκτός Κουρμπέλη και Γαλανόπουλο. Μας λείπουν τρεις βασικοί μέσοι. Έχουμε τον Αλεξανδρόπουλο, τον Σιώπη και φυσικά τον Μπουχαλάκη που δείχνει πράγματα και μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Θα το διαχειριστούμε».

Για το εάν θα κληθεί άλλος παίκτης και τον Αθανασιάδη:

«Όχι αυτή τη στιγμή. Ο Αθανασιάδης κλήθηκε επειδή λείπει ο Διούδης. Ήταν εκπληκτικός στο Champions League με την ομάδα του, οπότε ήταν λογικό να κληθεί. Τον παρακολουθούσαμε από πέρυσι».

Για το ματς με τη Γεωργία στην Τούμπα και το προσεχές παιχνίδι εκτός έδρας με τους Γεωργιανούς:

«Ναι δεν ήταν τόσο καλό το παιχνίδι με τη Γεωργία. Να μάθουμε το μάθημά μας. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να έχουμε θάρρος. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα. Να μην την υποτιμάμε».

 ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness