Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

H Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, θα ξεκινήσει κανονικά στις 25/3 από τη Φουκοσίμα

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, δήλωσαν  σήμερα ότι η Λαμπαδηδρομία  της Ολυμπιακής Φλόγας θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου από το J-Village στη Φουκουσίμα, όπως είχε προγραμματιστεί, θέτοντας σε αντίστροφη μέτρηση την έναρξη των Αγώνων τέσσερις μήνες αργότερα.

Η τελετή και το πρώτο τμήμα της Λαμπαδηδρομίας την πρώτη ημέρα δεν θα είναι ανοιχτά στο κοινό, καθώς οι διοργανωτές, μειώνουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και απλοποιούν το πρόγραμμα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κοροναϊού, όπως αναφέρεται σχετική  ανακοίνωση.

Το Τόκιο 2020 «δεσμεύεται να διασφαλίσει την ασφάλεια της Λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας του Τόκιο 2020, λαμβάνοντας μετρα για την πρόληψη της εξάπλωσης λοιμώξεων μεταξύ των θεατών, των λαμπαδηδρόμων, του προσωπικού και άλλων συμμετεχόντων, καθώς και των κατοίκων της περιοχής», ανέφερε η ανακοίνωση.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή  έκανε γνωστό ότι  τα τεστ για σκέιτμπορντ και σκοποβολή που ήταν προγραμματισμένα τον Απρίλιο θα γίνουν το Μάιο. 

Τα «test events» της σκοποβολής, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 26-30 Απριλίου, προωθήθηκαν στις 17-21 Μαΐου και του σκέιτμπορντ «μετακινήθηκαν» στις 13-14 Μαΐου από τις αρχικές ημερομηνίες 28-29 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Tokyo 2020.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness