Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη" στη Λαμία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/7) στη Λαμία, οι αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη" στο στάδιο της Καμαρίτσας, προς τιμή της μεγάλης Ολυμπιονίκη που κατάγεται από τη Φθιώτιδα.

Τη διοργάνωση πραγματοποίησαν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και το Δήμο Λαμιέων.

Εκατοντάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αγωνίστηκαν ενώπιον της μεγάλης Ελληνίδας αθλήτριας προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους αλλά κυρίως να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά από τον εγκλεισμό που προηγήθηκε λόγω της πανδημίας.

Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία και στόχος των τοπικών αρχών, είναι να καταστούν οι συγκεκριμένοι αγώνες, θεσμός και να καθιερωθούν στο ετήσιο καλεντάρι των αγώνων του στίβου. 

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Αποστολόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Φώσκολος. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ" της Τρίτης (20/7)

 

Φωτογραφίες