Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Μάικλ Τζόρνταν στο εξώφυλλο του NBA 2K23

Η δημοφιλής σειρά βιντεοπαιχνιδιών προσομοίωσης μπάσκετ, NBA 2K, θα κυκλοφορήσει την 23η έκδοσή της αυτό το φθινόπωρο και το εξώφυλλό της δεν θα μπορούσε να κοσμεί κάτι άλλο από το διασημότερο Νο23 που πέρασε ποτέ από τα παρκέ παγκοσμίως.

Η 2K Sports ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μάικλ Τζόρνταν θα βρίσκεται το εξώφυλλο του NBA 2K23. Προς το παρόν, ο MJ θα κοσμεί το εξώφυλλο του NBA 2K23 Michael Jordan Edition και του NBA 2K23 Championship Edition.

Το εικονίδιο της ομάδας που «απογείωσε» στην καριέρα του, οι Σικάγο Μπουλς, θα εμφανίζεται στην έκδοση «Michael Jordan» του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, ενώ η φανέλα με την υπογραφή του και το Νο23 που τον ακολουθούσε στους «Ταύρους» θα βρίσκεται στο εξώφυλλο και εσωτερικά στην έκδοση «championship».

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο GOAT θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του NBA 2K, καθώς είχαν προηγηθεί τα 2K11, 2K12 και 2K16 (Special Edition).

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness