Ποτσετίνο: «Δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με τη φανέλα»
Οι ΗΠΑ του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που θα φιλοξενήσουν το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026-μαζί με Μεξικό και Καναδά-, ηττήθηκαν με 2-1 στο Nations League της CONCACAF, από τον Καναδά.
«Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με τη φανέλα, ή παίζοντας εδώ, εκεί, δεν ξέρω. Πρέπει να δείξουμε τι έχουμε, να έρθουμε εδώ, να βελτιωθούμε, να υποφέρουμε, να κερδίσουμε μονομαχίες και να δουλέψουμε σκληρά. Η προσέγγισή μας και το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν βέλτιστη. Γι' αυτό είμαι τόσο απογοητευμένος, παρά το γεγονός ότι ήμασταν όλοι άνετοι στο πρώτο ημίχρονο Χωρίς επιθετικότητα είναι αδύνατο γιατί ο αντίπαλος ξέρει ότι θα παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε ο Αργεντινός προπονητής των ΗΠΑ.
«Καλύτερα να χάσουμε τώρα, γιατί νομίζω ότι έχουμε χρόνο. Αν βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση σε ένα χρόνο από τώρα, αυτό είναι σίγουρο, θα σας πω, «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα. Σήμα κινδύνου. Μην είστε απαισιόδοξοι και μην είστε αρνητικοί. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Αλλά δεν θα το αφήσω να μας καταβαλει η απογοήτευση γιατί πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Θα βρούμε έναν τρόπο να ανταγωνιστούμε διαφορετικά», πρόσθεσε.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ