Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

«Ρουκέτα» και επίσημα ο Κώστας Παπανικολάου

Παίκτης των Χιούστον Ρόκετς είναι και με την «βούλα» ο Κώστας Παπανικολάου, αφού ο έλληνας φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τις «ρουκέτες» και πλέον ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ με άλλο αέρα, αυτόν του... NBA!

O 24χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, το οποίο θα του αποφέρει σίγουρα 4,8 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη του σεζόν, ενώ σε περίπτωση που οι «ρουκέτες» ενεργοποιήσουν και τον δεύτερο χρόνο ο Παπανικολάου θα πάρει ακόμα 4,6 εκατομμύρια δολάρια.

Την είδηση της υπογραφής του συμβολαίου ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Σφαιρόπουλος, με σχετική φωτογραφία στο «Twitter», γράφοντας παράλληλα: «Μεγάλη μέρα για τον Κώστα Παπανικολάου. Υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο για το NBA με τους Houston Rockets. Πάμε ''Παπ'' πάμε!»

Υπερήφανος ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Παπανικολάου

Υπερήφανη για την μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς νιώθει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία με ανακοίνωσή της εύχεται στον πρώην παίκτη των Ερυθρολεύκων καλή επιτυχία στο NBA.

«Όλοι στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμαστε περηφάνια που ένα δικό μας παιδί θα βρεθεί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ακόμη ένας παίκτης που έχει φορέσει και κυρίως έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής Back2Back κατάκτησης της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος Ελλάδος το 2012 και θα είναι για πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Όλοι μας του ευχόμαστε να πετύχει και σ’ αυτό το νέο σπουδαίο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση στο λογαριασμό της ΚΑΕ στο facebook.


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness