Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Σαουδική Αραβία: Οριστικά εκτός Σούπερ Καπ η Αλ Χιλάλ


  Είναι οριστικό: Η Αλ Χιλάλ δεν θα συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας για τη σεζόν 2025-26, που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, λόγω επιβαρυμένου προγράμματός.
 
 Η Αλ Χιλάλ τερμάτισε την πρόσφατη σεζόν της «Saudi Pro League» δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ-Ιτιχάντ στα τέλη Μαΐου, έχοντας αποκλειστεί από τα προημιτελικά του King's Cup και τα ημιτελικά του AFC Champions League.
 Ο σύλλογος του Ριάντ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων  στις ΗΠΑ, έφτασε στα νοκ άουτ, πριν αποκλειστεί από τη Φλουμινένσε στα προημιτελικά στις 4 Ιουλίου.

 Το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί μεταξύ 19-23 Αυγούστου στο Χονγκ Κονγκ, με το πρωτάθλημα να ξεκινά συνήθως στα τέλη Αυγούστου. 
 Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «μείωσαν την ετήσια άδεια των παικτών σε μόλις 24 ημέρες σε περίπτωση αποχώρησης και σε 21 ημέρες εάν ο σύλλογος συμμετείχε στο Super Cup», με τους κανόνες να τους παρέχουν «τουλάχιστον 28 ημέρες ετήσιας άδειας», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

 Η Αλ Χιλάλ αναγκάστηκε να αναβάλει το πρόγραμμα προετοιμασίας πριν από την έναρξη της σεζόν, «γεγονός που αύξησε περαιτέρω την ανταγωνιστική ανισορροπία μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων», ανέφερε η ανακοίνωση επικαλούμενη επιστολή που στάλθηκε στην τοπική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 Η ομοσπονδία  της Σαουδικής Αραβίας (SAFF) δήλωσε, σε απάντηση, ότι «θα αρχίσει να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τους σχετικούς κανόνες και κανονισμούς μέσω των αρμόδιων επιτροπών», χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness