Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καμένων Βούρλων πανηγυρίζει τη μνήμη Αγίου Χρυστοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης
Ιερά Πανήγυρη επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλοϊερομάρτυρος Χρυστοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ κληρικών και λαϊκών μαρτύρων της Μικρασιατικής Καταστροφής, θα πραγματοποιήσει το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου 2025 η Ιερά Κοινοβιακή και Σταυροπηγιακή Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων.
Το πρόγραμμα της Πανηγύρεως:
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου
7.00μ.μ.: Παραμονή της εορτής, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο.
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
5.00π.μ. Όρθρος
7.45 π.μ.: Αρχιερατική χοροστασία και ακολούθως η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείον Λόγον.
6.30 μ.μ.: Θα τελεσθεί Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τιμήν του Αγίου Χρυστοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης.