Στην Κωνσταντινούπολη για τη μάχη κορυφής με την Μπαχτσεσεχίρ ο ΠΑΟΚ
Τον... αέρα νίκης που ‘κουβαλά’, μετά από τις τρεις συνεχείς επιτυχίες που ‘έγραψε’, σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. κέρδισε τον Κολοσσό, την Ουλμ και την ΑΕΚ), θέλει να διατηρήσει αύριο, στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ, όπου θα τεθεί, για την 5η αγωνιστική του EuroCup, απέναντι στην Μπαχτσεσεχίρ (18:00, Novasports 4). Αντίπαλο με τον οποίο μοιράζεται την κορυφή στη βαθμολογία του Δ’ ομίλου της διοργάνωσης- έχοντας παρέα και τη Λιετκάμπελις- με ρεκόρ 3-1.
Ο «Δικέφαλος» ‘πέταξε’ σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Πόλη, όπου το απόγευμα θα έχει την πρώτη... γνωριμία, κάνοντας προπόνηση στον χώρο, με το Sinan Erdem Sports Hall, στο οποίο θα διεξαχθεί η αυριανή μάχη.
Το ταξίδι με την ομάδα έκανε και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος απουσίασε, αναγκαστικά, από το τελευταίο, εντός έδρας, ματς για την Greek Basketball League, κόντρα στην ΑΕΚ (24/10), λόγω τραυματισμού.
Στην αποστολή συμμετέχουν, συνολικά, οι καλαθοσφαιριστές: Γκρέι, Μήτρου-Λονγκ, Ταϊρί, Όσμαν, Αλεξάντερ, Χουγκάζ, Χάτζινς, Φόστερ, Μοτιεγιούνας, Φίλλιος, Μουρ, Καλάθης, Μπαζίνας.
Σε ελληνικό έδαφος ο Αντρέα Τρινκιέρι επέλεξε να αφήσει τους Κακλαμανάκη, Περσίδη, Ομορούγι.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

