Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γ. Λαζαρίδης

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Θεσσαλονίκης , Γιώργος Λαζαρίδης.

 

Ο κ. Λαζαρίδης απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον πληροφορεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αποχώρησης αλλά θεωρείται πιθανό να σχετίζονται με τη συμφωνία για το ονοματολογικό.

Μετά την αποχώρηση του κ. Λαζαρίδη αλλά και του Δημήτρη Καμμένου που διεγράφη πριν από 10 ημέρες οι έδρες των ΑΝΕΛ μειώνονται σε 7. Επίσης η κοινοβουλευτική πλειοψηφία περιορίζεται στις 152 έδρες.

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness