Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επίσκεψη της ΠτΔ στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα»

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» - Αναρρωτήριο Πεντέλης, όπου παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών, ξεναγήθηκε στους θαλάμους φιλοξενίας βρεφών και δημιουργικής απασχόλησης και ενημερώθηκε για το έργο και τους σκοπούς του παραρτήματος.

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ για να υπογραμμίσω το χρέος της Πολιτείας απέναντι σε όσα βρέφη και νήπια έχουν ανάγκη από στοργική μέριμνα και φροντίδα».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «όλα αυτά τα παιδάκια που στερούνται το οικογενειακό περιβάλλον, επιζητούν την ασφάλεια και την αγάπη που θα φωτίσει τη ζωή τους και θα διασφαλίσει την υγιή, ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη».

Τέλος, εξέφρασε την ευχή σύντομα να βρεθεί για όλα μια οικογένεια που θα τα αγκαλιάσει και ευχήθηκε στους φροντιστές τους δύναμη στο έργο τους, που, όπως σημείωσε, «απαιτεί πλούτο ψυχής και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», καθώς και «καλά Χριστούγεννα».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness