Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Χάλκινος» ο Πρεβολαράκης στην πάλη, στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα

Ακόμη μία σημαντική επιτυχία πρόσθεσε στην καριέρα του ο Γιώργος Πρεβολαράκης, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 35ο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα, στην κατηγορία 82 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης.

    Στην φάση των ομίλων, ο Πρεβολαράκης σημείωσε δύο νίκες, υπέστη ισάριθμες ήττες και προκρίθηκε στον «μικρό τελικό», όπου επικράτησε του Αρμένιου, Βαρντανιάν και του Σύρου, Αλμαρντίνι, ενώ ηττήθηκε από τον Ρώσο Οζάεβ και τον Ιρανό Εσμαίλι.

    Με δύο νίκες προκρίθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. Εκεί αντιμετώπισε τον Αμπντελακαρίμ από την Αλγερία και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 4-2, εξασφαλίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

    Η επιτυχία του Πρεβολαράκη, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, καθώς στην διοργάνωση, συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πρωταθλητές Ευρώπης και αναμφίβολα πρόκειται μία ακόμα σπουδαία στιγμή για την ελληνική πάλη.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness