Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η επιστροφή των Αβραμόπουλου, Πιερρακάκη στην Α’ Αθηνών βάζει φωτιά

Στην Α’ Αθήνας επιστρέφει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για να διεκδικήσει την είσοδο του στη Βουλή. Μπορεί ο πρώην επίτροπος της χώρας μας στην Κομισιόν να επιζητούσε μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο με αποτέλεσμα να ανακρούσει πρύμνα και να ετοιμάζεται τελικά να δώσει την μάχη του σταυρού.

Μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπου έκλεισε κάθε σενάριο για το Επικρατείας και έτσι επανδρώνει σιγά- σιγά το πολιτικό γραφείο του για να επιστρέψει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών.

Αλλά και ο Κυριάκος Πιερρακάκης επιστρέφει.., στην Α’ Αθηνών. Αν και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ετοιμάζονταν για την συγκεκριμένη περιφέρεια, οι σκέψεις του Μαξίμου για να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου στην προεκλογική περίοδο στη θέση του Γιάννη Οικονόμου είχαν «παγώσει» την υποψηφιότητα του. Πλέον, όμως, εγκαταλείπεται ένα τέτοιο σενάριο και ο Κυριάκος Πιερρακάκης μπαίνει δυναμικά στην αρένα της Α’ Αθηνών.

Στην ίδια περιφέρεια εκλέγονται οι Βασίλης Κικίλιας , Όλγα Κεφαλογιάννη, Θάνος Πλεύρης , Άγγελος Συρίγος, Νικήτας Κακλαμάνης και Φωτεινή Πιπιλή ενώ υποψήφια θα είναι και η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου που μπορεί να κάνει την έκπληξη.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness