Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η επιστροφή του Γαβριήλ και η σύσκεψη στην Πειραιώς

Την κεντροαριστερή «διαΝΕΟσις» τρέχει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έχει συγκροτήσει ένα «προοδευτικό» ινστιτούτο μελετών, μια ουσιαστικά «κεντροαριστερή» διαΝΕΟσις, που επεξεργάζεται στοιχεία για μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.

Η όλη προσπάθεια έχει την στήριξη του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη ενώ η πρώτη έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορά τις συνέπειες της πανδημίας στην ελληνική κοινωνία.

Σύσκεψη 

Σύσκεψη των βουλευτών – γιατρών της ΝΔ με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πειραιώς.

Η Μίνα Γκάγκα ανά τακτά διαστήματα ενημερώνει τους γαλάζιους βουλευτές και δη τους συναδέλφους της γιατρούς όχι μόνο για την πανδημία αλλά και αλλά ζητήματα που αφορούν τον χώρο της υγείας.

Εκπαίδευση 

Στην Κομοτηνή βρέθηκε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος το μεσημέρι της Δευτέρας και επισκέφθηκε το κέντρο εκπαίδευσης της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας για τους 400 αστυνομικούς που θα την στελεχώσουν. Έχουν φτάσει εκπαιδευόμενοι από όλη την Ελλάδα και η εκπαίδευσή τους θα διαρκέσει περίπου τέσσερις μήνες.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σηκώνει το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, έχει προχωρήσει στην επανεκπαίδευση της ΔΙΑΣ και γενικότερα έχει δώσει πνοή στην αστυνομία μέσα από στοχευμένες κινήσεις.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR