Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Κεραμέως στην Γλασκώβη και ο Μωραίτης στον… Γιώργο

Η μόνη υπουργός που βρέθηκε στην Γλασκώβη για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Kλιματική Aλλαγή εκτός φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Νίκη Καραμέως.

Η υπουργός Παιδείας που επιστρέφει από την Γλασκώβη το βράδυ της Παρασκευής έχει συχνές παρουσίες στα διεθνή φορά και αυτό, μόνο απαρατήρητο δεν πρέπει να περνάει.

Μεταγραφή Παπανδρέου

Φαίνεται πως η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου φέρνει σε δύσκολη θέση πρώην πασοκους που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όχι μόνο στήριζαν διαχρονικά τον πρώην πρωθυπουργό αλλά τον είχαν ακολουθήσει και στο ΚΙΔΗΣΟ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Θάνου Μωραΐτη, που βλέπει πρώην συντρόφους του να τρέχουν για τον κοινό στόχο, δηλαδή να εκλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κίτσιος έχει αναλάβει υπεύθυνος οργανωτικού στο επιτελείο Παπανδρέου.

Ο Βασίλης Κίτσιος εκτός από φίλος του Θάνου Μωραΐτη, έχει διατελέσει γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, μάλιστα διαδέχθηκε τον Αιτωλοακαρνάνα πολιτικό ενώ τον είχε ακολουθήσει και στο υπουργείο Ενέργειας αλλά και στο Ανάπτυξης ως συνεργάτης του.

Και μετά άντε να πείσεις τις κακές γλώσσες πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει ή τουλάχιστον δεν κλείνει το μάτι στον Παπανδρέου.

Πάντως αν και η μεταγραφική περίοδος καθυστερεί στην ΝΔ ετοιμάζουν ήδη τις δικές τους κινήσεις. Άλλωστε πλησιάζει και το Συνέδριο στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness