Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ι. Mπρατάκος για την επέτειο των 48 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ: Η κυβέρνηση χτίζει συμμαχίες και υλοποιεί πρωτοβουλίες που αλλάζουν την Ελλάδα

«Η συμπλήρωση 48 χρόνων από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παρουσίασε την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, συμπίπτει με μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σημαντικών προκλήσεων στα εθνικά μας μέτωπα και την οικονομία», σημειώνει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση της ΝΔ.

«Με καθημερινή δουλειά και προσπάθεια, ενισχύουμε την ασφάλεια και τον διεθνή ρόλο της χώρας μας. Προσελκύουμε επενδύσεις, που δημιουργούν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά σύνθετες καταστάσεις, όπως η πρόσφατη πανδημία. Εκσυγχρονίζουμε τη λειτουργία του κράτους, μέσα από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Δίνουμε ουσιαστικό περιεχόμενο, στις έννοιες αλληλεγγύη και κοινωνικό κράτος», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπρατάκος αναφερόμενος στις κυβερνητικές πολιτικές.

Το μήνυμα του κ. Μπρατάκου με αφορμή την επέτειο 48 χρόνων της ΝΔ είναι το εξής:

«Η συμπλήρωση 48 χρόνων από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παρουσίασε την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, συμπίπτει με μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σημαντικών προκλήσεων στα εθνικά μας μέτωπα και την οικονομία.

Απέναντι στις προκλήσεις αυτές, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χτίζει διεθνείς συμμαχίες και υλοποιεί με συνέπεια, ευθύνη και αποτελεσματικότητα πρωτοβουλίες και πολιτικές, που αλλάζουν την Ελλάδα.

Με καθημερινή δουλειά και προσπάθεια, ενισχύουμε την ασφάλεια και τον διεθνή ρόλο της χώρας μας. Προσελκύουμε επενδύσεις, που δημιουργούν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά σύνθετες καταστάσεις, όπως η πρόσφατη πανδημία. Εκσυγχρονίζουμε τη λειτουργία του κράτους, μέσα από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Δίνουμε ουσιαστικό περιεχόμενο, στις έννοιες αλληλεγγύη και κοινωνικό κράτος.

Εδώ και μισό σχεδόν αιώνα η Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα φιλελεύθερο και λαϊκό, με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ενώνει τους Έλληνες και βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Τιμώντας τους δημιουργούς της παράταξής μας, η γενιά μας αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει τη Νέα Δημοκρατία ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο σύγχρονη, με ακόμη πιο ισχυρές ρίζες στην κοινωνία των πολιτών και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Ένα κόμμα που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...